tiistai 18. helmikuuta 2014

Flunssainen triatleetti

Jotenkin kornia alkaa kirjoittamaan treeniblogia ja heti toisessa kirjoituksessa todeta, että "en nyt pysty treenaamaan kun oon kipeenä". Noh, näissä merkeissä tässä on nyt menty kuitenkin jo reilu viikko. Kävin viimeksi treenaamassa edellisviikon perjantaina (jos ei lasketa mukaan lauantaista triathlonkoulun uintitekniikkatreeniä, jossa kävin flunssaisena)! Alkaa syödä naista... Onneksi olotila on kuitenkin pikkuhiljaa jo parempi ja huomenna ajattelin kokeilla uuden triathlontreeniohjelmani ensimmäistä treeniä. Jee!

Viime aikoina treenailuni on painottunut pääasiassa salille ja spinningtunneille. Tavoitteena on ollut rasvamassan vähentäminen ja lihasmassan lisääminen/säilyttäminen. Nytpä vähän jännittääkin tuo uusi treeniohjelma, joka koostuu pelkästään uinnista, juoksusta ja pyöräilystä. Jotain aivan erilaista siis kuin se, mihin olen viime aikoina tottunut. Ohjelmassa on 7h em. lajeja viikossa ja 2 vapaapäivää. Toiselle vapaapäivälle voi kuulemma lisätä halutessaan salitreenin ja sen aion ehdottomasti tehdä. Enhän mä nyt kokonaan voi saliharjottelusta luopua, siitäkin oon vaan jotenkin jo oppinut tykkäämään. Huomenna menen jutustelemaan pt:n kanssa, että minkälaisen salitreenin tuohon voisi yhdistää. Aion myös kysyä rehellistä mielipidettä siitä, oisko musta tosiaan ensi kesänä osallistumaan sille puolitriathlonille.

Tälle illalle ajattelin ottaa vielä kevyen kävelylenkin. Vähän pitää päästä tuulettamaan päätä pitkän työpäivän päälle ja lenkkikaverikin (alla) odottelee jo malttamattomana.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti alkaa tauti hellittää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, eiköhän tää tästä! :)
    Kuka lieneekään Myrsky-nimimerkin takana?

    VastaaPoista