lauantai 29. maaliskuuta 2014

Mässypäivä, lisää ruokaa ja pitkä treeni

Vietin eilen mun elämäni (ehkä) ekaa virallista vapaasyöntipäivää, tai oikeastaan vapaasyönti-iltaa, sillä sellaisen pitäminen "varmistui" vasta iltapäivällä ja siihen asti olin syönyt jotakuinkin normaalisti. Pt on ohjeistanut, että vapaasyöntipäivänä voi syödä enemmän ja vapaammin, mutta ei kuitenkaan pitäis vetää mitään övereitä. Noh, tein juuri vastoin tätä ohjetta! Koska "vapaus" venyi iltaan, en ehtinyt päivällä nautiskella mistään tavallisesta poikkeavasta ruuasta, joten illalla otin sitten ilon irti koko hommasta. Ekana kävin ostamassa punnitse&säästä-kaupasta pussillisen herkkuja ja illalla vielä salitreenin jälkeen hain pizzan, jäätelöä ja leffan. Ai, että oli nautinnollinen ilta. Ostin kyllä yhden siiderinkin, mutta se ei kuitenkaan maistunut, vaan join pizzan kanssa maitoa. Halusin nyt kunnolla tyydyttää kaikki mielitekoni, ettei tarvitsisi sitten hetkeen taistella niitä vastaan. Esimerkiksi tuo punnitse&säästä-kaupan reissu on hautunut mielessäni jo ikuisuuuuuuden. Huono puoli tässä on, että sekä jäätelöä että punnitse&säästä-herkkuja jäi niin paljon, etten raaskinut heittää loppuja pois vaan minun oli säilöttävä ne pakastimeen/kaappiin. Jännityksellä odotan pystynkö vastustamaan niitten huuteluita seuraavaan vapaasyöntipäivään asti. 

Eilen kävin myös pitkästä aikaa lounaalla työpaikkaruokalassa,  mutta sielläkin sain mielestäni koottua oikein spekseihin sopivan lounaan, vaikka määrät ei tietenkään olleet niin grammalleen tarkkoja kuin omissa eväissä. Päätin, että tästä lähin alan käymään työpaikkaruokalassa syömässä aina kun olen lounasaikaan töissä. Alkaa nuo omat eväät tympiä ja lisäksi kaipaan sitä sosiaalista hetkeä jonka ruokalassa saa päiväänsä. Sain myös kaiken tämän lipsumiskipuilun johdosta pt:ltä neuvoksi lisätä aamiaiseen ja lounaaseen vähän kaloreita, niin tuo ei-niin-tarkkaan-punnittu lounas sopii ohjelmaan senkin takia. Varmaan nuo lipsahdukset/repsahdukset johtuvat suurimmaksi osaksi siitä, etten ole syönyt tarpeeksi treenimääriin nähden. Katsotaan, miten nämä muutokset vaikuttavat asiaan. Tällä viikolla olin jo yhtenä iltana valmis heittämään kirveen kaivoon ja lopettamaan koko diettailun, mutta kokeillaan nyt kuitenkin vielä.

Treeneistä täytyy mainita sen verran. että tänään sain kerrankin seuraa pitkälle treenille. Mun pt:llä on treenattavanaan pieni joukko nuoria naisia, jotka ovat osallistumassa puolimaratonille terwajuoksuissa ja näitten neitokaisten kanssa olisi nyt sitten tarkoitus välillä treenailla yhdessä, ainakin pitkää lenkkiä. Aivan huippua saada seuraa pitkälle lenkille! Niin joo... siitä, että minä lukeudun tähän porukkaan pitäisi ilmeisesti päätellä, että minunkin pitäisi taas sille puolikkaalle osallistua...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti