sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Reissuviikko lopuillaan

Istun taas vaihteeksi junassa matkustaen Turku-Oulu väliä. Voi kunpa pääsisin Tampereelle töihin, niin pääsisin myös näistä "ihanista" 8-tunnin junamatkoista. Vaikea se on asettua pysyvästi elämään yli 600km:n päähän niin monista rakkaista ihmisistä. Toisaalta nykyään niitä rakkaita ihmisiä on myös Oulussa, joten vaikea tässä on sanoa mihin sitä haluaisi asettua. Kaikki on nyt riippuvaista nykyisen työpaikan YT-tuloksista ja Tampereelta hakemani työpaikan haastattelun tuloksista. Ennen niitä tietoja yritän olla haikailematta sen enempää suuntaan kuin toiseenkaan.

                                           Tällaisia keväänmerkkejä näkyi jo Naantalissa!

Joka tapauksessa reissuviikko oli oikein mukava. Työhaastattelu sujui kait ihan kohtalaisest, mutta parasta tässä reissussa olivat ne rakkaat ihmiset. Viikon ravitsemuksesta en viitsi edes puhua, se jatkui hyvin paljon samalla linjalla kuin alkoikin, eli ei kovin kurinalaisesti, mutta en aio siitä stressata. Ensi viikolle on taas tiukat suunnitelmat niin ravinnon kuin liikunnankin suhteen.

Urheilemaan pääsin reissussa pariin otteeseen. Olisin toki päässyt useamminkin, jos olisin viitsinyt herätä aamulla vähän aikaisemmin, mutta enpä viitsinyt. Parasta urheiluantia tällä reissulla olivat ehdottomasti Pispalan portaat, joita vihdoin pääsin testaamaan Jutta ja superdietit-ohjelman innoittamana. Olivat muuten yllättävän pahat!

                   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti