perjantai 18. huhtikuuta 2014

Triathlonkipinän pilkahtelua

Kuten ehkä on ollut havaittavissa, niin en viime aikoina ole enää ollut niin superinnostunut tuosta triathlonajatuksesta kuin olin alussa. Tällä viikolla kipinä siihen on kuitenkin palaillut pikkuhiljaa. Tiistaina kävin pt:n kanssa vk-pyörälenkillä ja se on kyllä hirmu kivaa touhua. Haaveilen lottovoitosta, että voisin ostaa sellaisen kunnon maantiepyörän (pitäiskö mun ehkä alkaa lototakin tän haaveen tueksi??).



Lisäksi eilen oli endurancesports Raksilan uimahallilla esittelemässä märkä- ja triathlonpukuja ja kun sellaisen kumipuvun päällensä sai kiskottua niin väkisinhän siinä taas kipinä heräsi mielessä. Kokeilin siis ensimmäistä kertaa molempia em. pukuja päälleni ja varsinkin märkäpuvun testaaminen altaassa oli jännää. Etukäteen ei ollut mitään käsitystä siitä, miltä se tulisi tuntumaan. Vielä en ihan vakuuttunut siitä, että se muka jotenkin helpottaisi uintia, mutta varmaan se ainakin vähän lämmittää Suomen kylmissä vesissä polskiessa. Toisaalta olin kyllä yllättynyt siitä, kuinka paljon vettä puvun sisään kuitenkin menee.

Märkäpuvun koon valinta oli haastavaa. Kokeilin kahta erikokoista pukua ja valinta niiden välillä oli vaikea. Lopulta tilasin sen isomman version, mutta vieläkin vähän mietityttää oliko se oikea valinta. Hirveän vaikea tietää kuinka pinkeä sen puvun oikein pitäisi olla. Jos jollain sattuu olemaan tietoa/kokemuksia niin saapi mielellään kommentoida. Tässäpä muuten kuva tilaamastani puvusta. Lupaan laittaa jossain vaiheessa (kunhan tilaus saapuu) kuvaa itsestäni tuon puvun sisässä. :D

Ainiin, pitää vielä lisätä, että mun triathlonkipinä pilkahteli esille myös sen takia, että juttelin työkaverin kanssa, joka treenailee myös triathlonia varten. Hän kertoi aikovansa osallistua Vantaan triathloniin 7.6. Tuo kisa oli minullakin alunperin mielessä, mutta olin jo luopumassa siitä ajatuksesta, koska se tulee niin pian. Nyt ajatus alkoi kutkuttaa kuitenkin uudelleen. Laitanpa sen siis vielä harkintaan. Joka tapauksessa johonkin kisaan sitä nyt on suunnattava kun kerran pukukin on tilattu!

Ps. Varmistin myös pt:ltä pystyykö mun pyörän renkailla ajamaan hiekkatietä ja koska hän näytti sille vihreää valoa, niin aion ehdottomasti osallistua kesällä Vehmaan teräsmieskisoihin, joista mun "triathlonurani" noin 14 vuotta sitten alkoi! Mahtaa olla nostalgista. Toivottavasti tuleva suoritus on vähän mallikkaampi kuin se ensimmäinen yritys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti